Toolkit

In deze toolkit vind je beeldmateriaal dat je kan gebruiken voor communicatie met betrekking tot de corona protocollen en mijncoronaprotocol.nl. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor je eigen social media kanalen, website, nieuwsbrief of andere communicatiemiddelen richting naar je achterban. Hulp nodig of bijvoorbeeld originele bestanden ontvangen? Neem dan contact met ons op via mijncoronaprotocol@vnoncw-mkb.nl.

 

Introductietekst

Met een protocol kun je veilig en gezond aan de slag. Welk protocol is voor jouw bedrijf van toepassing? En hoe pas je de regels toe in de praktijk? Op mijncoronaprotocol.nl vind je het protocol in jouw branche en praktijkvoorbeelden. Bekijk jouw protocol!

#openondernemen

 

Logo

Download Logo

 

Banners

Onderstaande banners kun je gebruiken in het formaat 1200×628 (social media). Heb je andere formaten nodig? Neem dan contact met ons op via mijncoronaprotocol@vnoncw-mkb.nl.

 

Download banner algemeen 1

Download banner algemeen 2 

Download banner bouwsector

Download banner kantoor

 

Video’s

Voor deze campagne zijn een aantal ondernemers geïnterviewd over hoe zij #openondernemen.

Ook is er een algemene uitlegvideo gemaakt. Bekijk hier de uitleg van mijncoronaprotocol.nl.

 

Praktijkvoorbeelden

Voor diverse branches hebben we ondernemersverhalen uit de praktijk in beeld gebracht. Bekijk het overzicht van praktijkvoorbeelden of verwijs direct naar de interviews uit onderstaande branches.