Watersport- en recreatiebedrijven

HISWA-RECRON heeft een protocol opgesteld om te streven naar een veilige bedrijfsvoering van watersport- en recreatiebedrijven. Dit protocol is bedoel voor ondernemers, werknemers en gasten/sporters. Het implementeren van dit protocol op watersport- en recreatiebedrijven biedt dit gezonde perspectief waarmee Nederland verder kan in deze crisisperiode met inachtneming van de juiste maatregelen.

Daarnaast heeft HISWA-RECRON zeven aanvullende protocollen opgesteld die specifiek toepasbaar zijn voor verschillende bedrijfsgroepen:
1. Bungalowparken
2. Kampeerbedrijven
3. Jachthavens en watersportbedrijven
4. Groepsaccommodaties
5. Dagrecreatiebedrijven
6. Zeil- en surfscholen
7. Buitensportbedrijven

Deze zijn beschikbaar voor HISWA-RECRON leden via deze link. Niet-leden kunnen een mailtje sturen naar corona@hiswarecron.nl met hun gegevens en motivatie om een of meerdere aanvullende protocollen te ontvangen.

Meer weten?

Website HISWA-RECRON

Let op, een protocol is geen wetgeving, maar een uitwerking van de RIVM-adviezen die op de werkvloer wordt toegepast. Mochten er nieuwe adviezen of maatregelen van kracht worden, dan wordt de informatie zo snel mogelijk aangepast. Zo wordt alle informatie up-to-date gehouden en kun je veilig en verantwoord aan de slag in je sector.