Watersport- en recreatiebedrijven

Watersport en recreatie

HISWA-RECRON is van mening dat recreatie, toeristisch verblijf, buiten bewegen en sporten wezenlijke onderdelen zijn van onze samenleving. Het verbindt mensen, het biedt ontspanning en levert een aanzienlijke bijdrage aan een gezonde leefomgeving voor jong en oud. Het implementeren van dit protocol op watersport- en recreatiebedrijven biedt dit gezonde perspectief waarmee Nederland verder kan in deze crisisperiode met in achtneming van de juiste maatregelen.

20_05_07 Protocol HISWA-RECRON _Watersport en Recreatiebedrijf

Aanvullende protocollen
HISWA-RECRON heeft zeven aanvullende protocollen die specifiek toepasbaar zijn voor verschillende bedrijfsgroepen:
1. Bungalowparken
2. Kampeerbedrijven
3. Jachthavens en watersportbedrijven
4. Groepsaccommodaties
5. Dagrecreatiebedrijven
6. Zeil- en surfscholen
7. Buitensportbedrijven

Deze zijn beschikbaar voor HISWA-RECRON leden via deze link. Niet-leden kunnen een mailtje sturen naar corona@hiswarecron.nl met hun gegevens en motivatie om een of meerdere aanvullende protocollen te ontvangen.

Let op, een protocol is geen wetgeving, maar een uitwerking van de RIVM-adviezen die op de werkvloer wordt toegepast. Mochten er nieuwe adviezen of maatregelen van kracht worden, dan wordt de informatie zo snel mogelijk aangepast. Zo wordt alle informatie up-to-date gehouden en kun je veilig en verantwoord aan de slag in je sector.