Veiligheidsbranche

Dit protocol is opgesteld door werkgevers in de evenementen- en horecabeveiliging. Dit protocol moet ervoor zorgen dat bezoekers zo verantwoord mogelijk kunnen verblijven en genieten tijdens evenementen en in horecagelegenheden en dat evenementen- en horeca beveiligingsmedewerkers op een veilige manier kunnen werken.

Het protocol is tot stand gekomen met medewerking van de sectie Evenementen- en Horecabeveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche d.d. 3 juli 2020

De maatregelen in het protocol zijn bedoeld om besmettingen met het Covid-19-virus te voorkomen en de gevolgen van het virus te beperken. Uitgangspunt van dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM.

Meer weten?

Website Nederlandse Veiligheidsbranche 

Let op, een protocol is geen wetgeving, maar een uitwerking van de RIVM-adviezen die op de werkvloer wordt toegepast. Mochten er nieuwe adviezen of maatregelen van kracht worden, dan wordt de informatie zo snel mogelijk aangepast. Zo wordt alle informatie up-to-date gehouden en kun je veilig en verantwoord aan de slag in je sector.