Vaktherapeuten

Dit document is in nauwe samenwerking tussen de bij de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB) aangesloten verenigingen tot stand gekomen. Het document is uitgewerkt door de Commissie Vrijgevestigde Vaktherapeuten in opdracht van het bestuur van de FVB. Het is een antwoord op de vele vragen die op dit moment leven bij vaktherapeuten over het opschalen van hun werkzaamheden met face-to-face behandelingen. Dit protocol is gelieerd aan de richtlijn GGZ en Corona.

Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is het belangrijk dat deze richtlijnen goed worden opgevolgd. Voorop staat dat cliƫnten de beste behandeling krijgen die zij nodig hebben, ook in deze lastige omstandigheden.

Meer weten?

Website FVB

Let op, een protocol is geen wetgeving, maar een uitwerking van de RIVM-adviezen die op de werkvloer wordt toegepast. Mochten er nieuwe adviezen of maatregelen van kracht worden, dan wordt de informatie zo snel mogelijk aangepast. Zo wordt alle informatie up-to-date gehouden en kun je veilig en verantwoord aan de slag in je sector.