Trauma-acteurs

De adviezen en maatregelen die het RIVM aangeeft om het virus maximaal te controleren zijn van grote invloed op trainingen en opleidingen. Organisaties passen hun trainingen aan op het nieuwe leren. Met ingang van 1 juli 2020 kunnen we in Nederland opnieuw een stap vooruit maken in de corona-aanpak. We starten een nieuw hoofdstuk en gaan van een intelligente lockdown naar ruimte met regels. Algemene regels voor binnen en buiten blijven nodig, want het coronavirus is zeker niet verdwenen. Maar in sommige situaties is het moeilijk om 1,5 meter afstand te houden. Daarom gelden er uitzonderingen voor acteurs.

Het protocol opleiden, trainen en oefenen met (medische) trauma-acteurs geeft een handreiking hoe om te gaan met inzet van (medische) trauma-acteurs.

Meer info op traumaopleiding.com

Let op, een protocol is geen wetgeving, maar een uitwerking van de RIVM-adviezen die op de werkvloer wordt toegepast. Mochten er nieuwe adviezen of maatregelen van kracht worden, dan wordt de informatie zo snel mogelijk aangepast. Zo wordt alle informatie up-to-date gehouden en kun je veilig en verantwoord aan de slag in je sector.