Tankstations

Dit protocol is opgesteld door BETA, de belangenvereniging voor tankstations. Als vitale sector bleven de tankstations de gehele crisis open en is de 1,5 meter afstand in de shop en op het voorterrein al min of meer ingeburgerd. Toch zal iedereen alert moeten blijven op de handhaving, om de kans op besmetting met het coronavirus zo laag mogelijk te maken.

Tankstations verschillen nogal van elkaar, daarom moeten de maatregelen per locatie op maat bepaald worden. Gelukkig geeft het coronaprotocol duidelijke handvaten voor veilig en verantwoord werken in elke situatie.

Meer weten?

Website BETA

Gezien het feit dat de coronarichtlijnen worden aangepast aan de actuele omstandigheden, worden er regelmatig nieuwe adviezen gegeven of worden er nieuwe maatregelen van kracht. In dat geval wordt de informatie zo snel mogelijk aangepast. Zo blijven alle richtlijnen up-to-date en kan iedereen veilig en verantwoord aan het werk blijven. Trouwens, het protocol is geen wetgeving, Let op, een protocol is geen wetgeving, maar een uitwerking van de RIVM-adviezen die op de werkvloer wordt toegepast.