Dagrecreatie

De dagrecreatie in Nederland mag weer open! Dat is heel goed nieuws, maar om de veiligheid van de medewerkers en de bezoekers te garanderen is er een protocol opgesteld met richtlijnen om het risico op verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Het is daarom belangrijk dat iedereen binnen deze sector zich aan de richtlijnen van het protocol houdt.

Wat staat er in het protocol?
In het protocol voor de dagrecreatie sector zijn richtlijnen opgesteld voor ondernemers, medewerkers en gasten. Er wordt advies gegeven over verschillende hygiëne maatregelen, het maximaal aantal bezoekers en informatieverstrekking naar de bezoekers. Ook zijn er richtlijnen speciaal voor speeltuinen, dierentuinen, musea, horeca, entertainment en winkels die ook in de dagrecreatie sector vallen.

Wil je meer informatie over de laatste ontwikkelingen in deze sector?

Ga naar de website van de Club van Elf

Ga naar de website van NVD

Dit protocol is geschreven Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen. Dit protocol wordt zo snel mogelijk geüpdatet wanneer er nieuwe adviezen of maatregelen van kracht worden. Let op, een protocol is geen wetgeving, maar een uitwerking van de RIVM-adviezen die op de werkvloer wordt toegepast.