Cultuureducatie

Dit protocol voor de Cultuureducatie en -participatie sector is opgesteld door Cultuurconnectie-leden en afgevaardigden van de Kunstenbond, AVV, ArboNed, KNMO, LKCA en Koornetwerk Nederland. Cultuureducatie en- participatie heeft een belangrijke rol in Nederland. Om het werk in deze sector zo veilig mogelijk te laten verlopen is er een protocol opgesteld om zo het virus zich zo min mogelijk te verspreiden. Het is daarom belangrijk dat iedereen binnen deze sector, zowel degene die lesgeven als aan lessen deelnemen, zich aan de richtlijnen van het protocol houdt.

In het protocol voor de Cultuureducatie en -participatie sector zijn richtlijnen opgesteld over welke maatregelen er moeten worden getroffen bij het geven van 1-op-1 lessen en groepslessen vanaf 3 deelnemers. Ook wordt er advies gegeven over verscheidende hygiënische maatregelen en hoe je het beste gebruik kan maken van repetitieruimtes.

Meer weten?

Website Cultuurconnectie
Website Kunstenbond
Website KNMO
Website LKCA
Website Koornetwerk Nederland
Website AVV

 

Dit protocol wordt zo snel mogelijk geüpdatet wanneer er nieuwe adviezen of maatregelen van kracht worden. Let op, een protocol is geen wetgeving, maar een uitwerking van de RIVM-adviezen die op de werkvloer wordt toegepast.