Cultuureducatie

Cultuureducatie en- participatie heeft een belangrijke rol in Nederland. Om het werk in deze sector zo veilig mogelijk te laten verlopen is er een protocol opgesteld om zo het virus zich zo min mogelijk te verspreiden. Het is daarom belangrijk dat iedereen binnen deze sector, zowel degene die lesgeven als aan lessen deelnemen, zich aan de richtlijnen van het protocol houdt.

Wat staat er in het protocol? 

In het protocol voor de Cultuureducatie en -participatie sector zijn richtlijnen opgesteld over welke maatregelen er moeten worden getroffen bij het geven van 1-op-1 lessen en groepslessen vanaf 3 deelnemers. Ook wordt er advies gegeven over verscheidende hygiënische maatregelen en hoe je het beste gebruik kan maken van repetitieruimtes.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de laatste ontwikkelingen in deze sector?

Ga naar de website van Cultuurconnectie

 

Ga naar de website van Kunstenbond

 

Ga naar de website van KNMO

 

Ga naar de website van LKCA

 

Ga naar de website van Koornetwerk Nederland

 

Ga naar de website van AVV

 

Dit protocol is samengesteld door Cultuurconnectie-leden en afgevaardigden van de Kunstenbond, AVV, ArboNed, KNMO, LKCA en Koornetwerk Nederland. Dit protocol wordt zo snel mogelijk geüpdatet wanneer er nieuwe adviezen of maatregelen van kracht worden. Let op, een protocol is geen wetgeving, maar een uitwerking van de RIVM-adviezen die op de werkvloer wordt toegepast.