Audiciens

Cliënten kunnen weer terecht bij audicienwinkels in Nederland voor hoortests en aanpassingen van hoortoestellen. Natuurlijk gaan audiciens daarbij zeer zorgvuldig en veilig te werk. De verschillende verengingen waarbij zowel de ketenbedrijven als zelfstandige audiciens zijn aangesloten, hebben gezamenlijk het Corona Protocol Veilige Hoorzorg opgesteld.

Wat staat er in het protocol?
Het protocol voor onze branche geeft je een goede basis voor de naleving in jouw winkel. Uitgangspunt is dat het helder en hanteerbaar is voor alle ondernemers, medewerkers en klanten. Uiteraard staat de 1,5 meter afstand houden centraal bij het uitoefenen van de werkzaamheden. Ook de verplichting de regels voor klanten op je website te communiceren is, naast het zorgen voor maximale hygiëne, een belangrijk punt. Kortom, met het protocol heb je informatie om ook in deze tijden succesvol te ondernemen.

Meer weten?

Lees meer op hoorzaken.nl
Lees meer op NVAB-online.nl

Let op, een protocol is geen wetgeving, maar een uitwerking van de RIVM-adviezen die op de werkvloer wordt toegepast. Mochten er nieuwe adviezen of maatregelen van kracht worden, dan wordt de informatie zo snel mogelijk aangepast. Zo wordt alle informatie up-to-date gehouden en kun je veilig en verantwoord aan de slag in je sector.