Adviseurs in Financiële Zekerheid

Dit protocol voor financieel adviseurs is opgesteld door brancheorganisatie Adfiz. Het verschaft duidelijkheid voor ondernemers, medewerkers en klanten.
Dit protocol geeft je een goede basis voor de naleving in jouw praktijk, uitgangspunt is dat het helder en hanteerbaar is voor alle ondernemers, medewerkers en klanten.

Uiteraard staat de 1,5 meter afstand houden centraal bij het uitoefenen van de werkzaamheden. Ook de verplichting de regels voor klanten op je website te communiceren is, naast het zorgen voor maximale hygiëne, een belangrijk punt. Kortom, met het protocol heb je informatie om ook in deze tijden succesvol te ondernemen.

Weer weten?

Website Adfiz

Dit protocol voor financieel adviseurs is gebaseerd op het basisprotocol zakelijke dienstverlening dat VNO-NCW en MKB-Nederland hebben gemaakt en goedgekeurd is door het RIVM en EZK. Worden er nieuwe adviezen bekend gemaakt of wijzigen de maatregelen, dan wordt het protocol zo snel mogelijk geüpdatet. Het protocol is geen wetgeving, maar een uitwerking van de RIVM-adviezen die op de werkvloer wordt toegepast.